WYMAGANIA
- Minimum 2-letnie doświadczenie na stanowisku szefa kuchni.
- Doświadczenie w organizacji pracy kilkuosobowego zespołu.
- Znajomość systemu kontroli HACCP i BHP.
- Szeroko rozumiana kreatywność oraz znajomość trendów współczesnej gastronomii.
- Minimum średnie wykształcenie gastronomiczne.
- Umiejętność planowania i punktualnej realizacji zadań.
- Dbałość o czystość.
- Pasja kucharska.
- Wysoka kultura osobista.
ZAKRES WYKONYWANYCH ZADAŃ
- Przygotowywanie potraw i nadzór nad jakością serwowanych dań
- Organizacja stanowisk pracy i koordynacja pracy zespołu pracowników
- Bezpośrednia współpraca z Kierownikiem Gastronomii
- Racjonalne gospodarowanie towarem
- Podejmowanie inicjatyw we wprowadzaniu nowych potraw
- Nadzór/ pełna koordynacja i odpowiedzialność za jakość potraw
- Utrzymanie i przestrzeganie standardów HACCP i BHP
List motywacyjny oraz CV powinny być opatrzone klauzulą „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zgodnie z ustawią z dnia 29.08. 1997 o ochronie danych osobowych/Dz.U. z 2002r. nr 101 poz. 926 ze zmianami”
Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie – dostarczenie dokumentów w zamkniętej kopercie z dopiskiem” Praca – Szef kuchni” w terminie do dnia 22 lipca 2014 r. na adres: Dom Pracy Twórczej w Radziejowicach, ul. Sienkiewicza 4, 96 – 325 Radziejowice, lub na adres mailowy: p.koczewski@palacradziejowice.pl.
Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami w celu przeprowadzenia rozmowy. Gwarantujemy pełną poufność zgłoszeń.